https://www.opinia-zilei.ro/wp-content/uploads/2017/11/1-6.jpg

Cele mai bune sfaturi pentru o bucatarie Feng Shui

Locatia, designul si elementele de baza ale bucatariei feng shui sunt considerate foarte importante pentru o buna energie in interior. Bucataria  face parte din asa-numita trinitate feng shui – dormitorul, baia si bucataria – datorita importantei sale maxime pentru sanatatea si bunastarea intregii familii

O bucatarie cu dulapuri gri

Care sunt cele mai bune culori pentru bucatarie astfel incat aceasta sa fie feng shui? Indiferent daca preferi, alb, gri sau o nuanta de albastru, poti alege orice culoare cu un vibe pozitiv si care iti aduce buna dispozitie.

Bucataria  este partea din feng shuiul a casei care hraneste si sustine viata. Feng shui-ul, este cea mai importanta parte a  casei tale. Bucataria este, de asemenea, un simbol feng shui al  bogatiei  si prosperitatii. Deci, firesc, vrei sa creezi  un feng shui bun in bucataria ta.

Bucataria este o parte a triunghiului Feng Shui foarte important, care este direct conectat la starea de sanatate si bunastare. Daca bucataria  este foarte mica, ai nevoie de sfaturi specifice care sa te ajute sa gasesti suficient spatiu pentru a depozita obiectele de bucatarie si a avea suficient spatiu de lucru. In acest sens se recomanda solicitarea serviciilor unui specialist.

Probabil ca deja te intrebi care sunt cele mai bune forme si culori pentru farfuriile dintr-o bucatarie feng shui. Nu exista cu adevarat nicio culoare specifica aplicatiile eficiente de feng shui. Este intotdeauna cel mai bine sa mergi cu schema cromatica de care esti atras, mai ales in zonele atat de importante de feng shui precum bucataria si dormitorul tau.

O energie buna de feng shui se poate gasi inclusiv in jurul tau. Vine sub toate formele si dimensiunile. Poti testa calitatea oricarei energii dupa modul in care se simte. Balcoanele cu plante  adauga un sentiment de frumusete si calm intr-o bucatarie si daca ai suficient spatiu ar trebui sa le iei in calcul.

Primul si cel mai important aspect legat de aragaz atunci cand te gandesti la feng shui este amplasarea sa in casa. Deoarece aragazul reprezinta elementul pentru foc, cel mai bine este sa-l ai intr-o locatie de bucatarie compatibila sau care nu este afectata de energia focului. De obicei, sudul si sud-vestul sunt considerate locuri ideale pentru cuptor sau aragaz.

Feng shui-ul pentru o bucatarie plina de suflet este un subiect fascinant, cu optiuni si posibilitati aproape fara sfarsit in crearea de energie buna in aceasta zona speciala a casei tale. Desigur, in aplicarea feng shui-ului in bucatarie, incepe intotdeauna cu elementele de baza, apoi treci la  niveluri mai  avansate de feng shui.

Feng shui-ul are foarte mult de suferit, daca usile de la  bucatarie si baie sunt fata in fata. Nu trebuie sa stii prea multe despre  feng shui  pentru a intelege intuitiv ca aceasta nu este o configuratie buna pentru o casa sanatoasa. Atunci cand doua usi sunt una fata de cealalta, energiile feng shui curg mai repede in si in afara spatiilor pazite de usi. Acesta este motivul pentru care o nicio usa nu trebuie sa fie fata in fata cu alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *