5 modalitati de inalta tehnologie pentru a slabi

Noile tehnologii si cercetari vin cu solutii inedite care faciliteaza pierderea de grasime corporala. Uimitor este faptul ca acestea pot functiona chiar si in lipsa exercitiilor fizice sau a unei diete sanatoase, fiind mici scurtaturi pentru a slabi. Cu toate ca un stil de viata sanatos este prima recomandare pe care o vor face nutritionistii, pentru stimulare si cresterea increderii in sine, uneori merita aplicate si aceste mici trucuri.

Prin dezvoltarea tehnologiei de ultima ora, identificarea genelor si proteinelor si reaplicarea cunostintelor intr-un tipar nou, oamenii de stiinta au descoperit modalitati noi de topire a kilogramelor in exces. Iata 5 astfel de modalitati.

Topirea grasimii cu ultrasunete

Tratamentul se poate realiza in trei sedinte diferite la o distanta de 10 – 14 zile si poate duce la pierderea unui centimetru de grasime de pe abdomen. Procedura consta in aplicarea unui gel pe suprafata pielii si deplasarea unui diposzxitiv cu ultrasunete peste abdomen. Sedinta dureaza mai putin de 10 minute si, daca este dublata de un stil de viata sanatos, va avea efecte de lunga durata, ducand la reducerea centimetrilor din talie si aplatizarea abdomenului.

Capsula care stimuleaza digestia

Atunci cand coprul tau crede ca ai mancat, incepe procesul de digestie, ceea ce duce la arderea grasimilor. Cercetatorii au reusit sa genereze acest impuls metabolic cu ajutorul unei capsule. Tehnologia capsulei se bazeaza faptul ca tableta ramane in intestine si nu genereaza efecte adverse. Aceasta pastila este un fel de masa imaginara si transmite aceleasi semnale pe care organismul le genereaza atunci cand se consuma o masa abundenta si incepe digestia. (Ce va recomanda medicul nutritionist)

Antrenamentul dintr-o fiola

Daca nu poti alerga si nici nu esti un fan al exercitiilor fizice intense, cercetatorii elvetieni care lucreaza la tehnologii ciudate pentru pierderea in greutate, au gasit o solutie. Ei au identificat o enzima care regleaza metabolismul daca este stimulata cu un compus numit C13. Acesta poate fi primul pas catre crearea unei bauturi care topeste grasimea, avand acelasi efect ca un antrenament. Cercetatorii inca lucreaza la aceasta solutie, destinata persoanelor care nu pot tolera sau continua exercitiile fizice riguroase. Sursa

Suprimarea genei obezitatii

Nu ar fi minunat sa poti lua o pastila care sa iti permita sa consumi toata inghetata si dulciurile pe care le doresti? Se poare ca tehnologia a avansat atat de mult, incat aceasta capsula va deveni curand realitate. Cercetatorii au reusit in laborator sa aduca la zero o gena responsabila de obezitate. Companiile farmaceutice dezvolta deja medicamente care pot induce o proteina necesara pentru reducerea genei obezitatii.

Vesta cu gheata

Este posibil sa fi auzit de dieta lui Michael Phelps in timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008 care consuma mai mult de 12.000 de calorii pe zi inainte de sedintele de piscina si nu lua in greutate. Uimiti, cercetatorii au studiat cazul si au descoperit ca totul se datora temperaturii scazute a apei in care Michael inota zilnic. Phelps ardea caloriile prin simpla scufundare in apa rece timp de cateva ore pe zi. In prezent exista o vesta care se poate incarca cu gheata, numita Cold Shoulder, care te poate ajuta sa arzi 250 de calorii intr-o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *