https://www.opinia-zilei.ro/wp-content/uploads/2017/11/1-6.jpg

Telefoane smartphone foarte asteptate in 2020

Este usor sa gasesti un telefon excelent in zilele noastre, telefoanele sunt atat de bune incat nu trebuie sa le inlocuiesti anual, insa programele de upgrade ale operatorilor si producatorilor fac acest lucru destul de necesar. Cu smartphone-urile care astazi servesc ca instrumente critice pentru derularea afacerilor, schimbarea telefonului poate fi o alegere justificata si de aceea iti oferim trei recomandari pentru cele mai bune telefoane.

1. Samsung Galaxy S20 / S20 Plus / S20 Ultra

Samsung a anuntat seria Galaxy S20  iar telefoanele sunt acum disponibile pentru consumatori. Dupa ce specialistii au petrecut cateva saptamani cu S20 Ultra 5G, este clar ca telefonul este construit pentru afaceri si primeste titlul pentru cel mai bun dispozitiv 5G disponibil astazi.          

Exista cateva probleme cu care Samsung se ocupa in prezent pe S20 Ultra, insa acestea au fost semnalate doar de o parte din utilizatori.

Seria S20 de la Samsung este alimentata de un display Qualcomm Snapdragon 865, afisaj cu AMOLED de 120Hz, cu o frecventa cuprinsa intre 6,2 si 6,9 inchi, 12 GB RAM (cu optiune 16 GB), optiuni de stocare de 128 GB pana la 512 GB cu un microSD pentru o capacitate si mai mare, trei camere pe spate, rating IP68, WiFi 6 si Bluetooth 5. Capacitatea bateriei variaza de la 4.000 la 5.000 mAh. Sursa

Se poate argumenta ca seria S20 nu este cel mai bun smartphone disponibil astazi, dar in ceea ce priveste 5G si cea mai recenta tehnologie, acestea sunt greu de invins. Pretul le face un pic mai greu de justificat, dar cand iti dai seama cum se foloseste constant acest instrument, pretul este mai usor de inteles.

2. LG V60 ThinQ 5G

LG V60 ThinQ 5G sa fost lansat recent pe T-Mobile, AT & T, Verizon a fost initial disponibil numai in SUA.

Acest ultim dispozitiv al seriei LG V continua sa se concentreze pe crearea de materiale video cu un sistem de camere foto triplu spate, inregistrare video 8K, patru microfoane, tehnologie audio ASMR si Voice Bokeh si software avansat pentru camere. De asemenea, este alimentat de o baterie masiva de 5.000 mAh cu un ecran de 1080p, astfel incat este sigur ca te va ajuta sa capturezi ore de continut video.

LG V60 ThinQ 5G este compus din doua piese de sticla Gorilla 5 cu cadru metalic si este certificat pentru rezistenta la soc la MIL-STD 810G. Noul telefon LG are un panou OLED de 6,8 inchi, Qualcomm Snapdragon 865, 8 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare intern cu card microSD si 5G. Sursa

Impreuna cu 5G si un accent pe captarea video, LG V60 continua traditia LG de excelenta audio cu un port audio de 3,5 mm cu suport quad DAC si boxe stereo. Suna excelent prin difuzoare, dar experienta cu casti cu fir este si mai buna. Este unul dintre ultimele telefoane ramase cu un port audio de 3,5 mm, astfel incat audiofilii suntem siguri ca vor fi multumiti.

Aceste doua telefoane sunt unele dintre cele mai cautate si asteptate modele din anul 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *